Vores Vision

Vores vision er at ændre forestillingen af massage og fysioterapi fra en form af "alternative" behandlinger til vidensbaserede rehabiliteringsværktøjer. Vi bruger professionel, proaktiv tilgang og effektive massagebehandlingsmetoder for at nå vores mål

 

Vores Filosofi

Vores filosofi er at blive bedre hver dag.
NUUN Massage hovedmål er at tilbyde, vidensbaseret fysio-, og massageterapibehandlinger af høj kvalitet i venlige hyggelige omgivelser.
Ved arbejde med vores kunder får vi dagligt nye faglige erfaringer og fortsætter overbygningen af vores uddannelse når vi praktiserer avancerede terapi behandlinger og mest effektive massageteknikker.

Vores Mission

Vi er passionerede massageterapeuter, der er engagerede i at hjælpe vores kunder med at genoptage en livsstil af sundhed, velvære og fitness.

Høj Kvalitet

Vi  har en individual tilgang til alle vores kunder. Uanset dine problemområder - forsøger vi at finde en optimal løsning, uanset dine mål - er vi fuldt ud engageret i at hjælpe dig med at nå dem.

Patientpleje

I vores klinik tilbyder vi massage behandlinger skredsersyet til dig. Vi er også ivrige efter at dele viden, du kan tage med hjem, og derved aktivt deltage i din bedring og fremtidige fysiske helbred.

Professionel Service

Vores team har en bred sundhedsfaglig viden og erfaring, samt en fælles passion for at hjælpe vores kunder med at opretholde en aktiv livsstil og en sund hverdag.

 

Vores massage behandlinger
Hvad betyder det, at de er personaliserede?

Ved at personalisere massagebehandlingen fokuserer vi ikke udelukkende på dine aktuelle skader eller smerteområder. Vi fokuserer på dig som helhed. Vi har hver især vor egen kropsholdning, gå-, og bevægelsesmønstre, mens vores arbejde og fritidsaktiviteter har forskelig indvirkning på vores fysiske sundhedstilstand. I NUUN Massage er vi derfor overbeviste om, at brug af behandlinger tilpasset til hver enkelte af vores kunder er et must for at opnå bedste mulige resultater på kortest mulig tid.

Vores klinik

Vi har brugt meget tid på at designe interiøret i vores klinik, så det hjælper med at give dig en følelse af afslapning og komfort. Vi gør vores bedste, så al den tid du tilbringer med os, skal føles så behagelig som muligt.
NUUN Massage klinikken er en del af klinikfælelskabet Ny Ellebjerg Fysioterapi, hvor du kan møde vidunderlige mennesker, specialister, deltage i en fitness-/ vægttræning eller nøde, en kop varm kaffe og en lækker cookie.

Vores syn på din aktive deltagelse

I NUUN Massage er det vores mål at du fysisk får det bedre. Og at du får det bedre, hurtigt. Vi informerer derfor, hvad du kan gøre selv, når du ikke ligger på vores massagebord. Vi opfordrer dig til aktivt at deltage i din behandling i to faser. Første fase er, i løbet af selve massagebehandlingen, vil vi bede dig om at udføre bestemte bevægelser, udøve dine åndedrætsmønstre, ændre en position - alt sammen for at opnå bedst mulig respons fra din krop. Anden fase sker, mens du er på arbejde, hjemme eller i din fritid - sammen med dig sammensætter vi nogle praktiske og korte, men effektive rutiner/øvelser, som du kan udføre i en ledig stund - på denne måde kan vi forbedre din krops tilstand på relativt kort tid.

Vores målsætning

Vores hovedmål er at hjælpe med, at du når dine mål. Fortæl os, hvad du ønsker, hvad du har brug for, og hvad du forventer af os. Fra vores side udarbejder vi den bedst mulige behandlingsplan til dig.

Venligt personale?

Ja, vi er meget venlige. Vi ønsker at du føler dig hjemme i vores massageterapi klinik.

image-divider

Vores massage terapeuter

Agata Zaremba

Agata Zaremba

Massage terapeut

Agata er selvstændig massage terapeut og medejer af NUUN Massage. Hun har tidligere drevet egen massageterapi klinik i Warszawa, Polen. Ud over NUUN Massage arbejder hun også som massør med en af de mest populære Spa & Wellness i København. Hun elsker Dybvæv Massage og arbejder konstant på at udvide sin viden samt forbedre og udvikle sine færdigheder.

Læs mere om Agata
Paulina Wisinska

Paulina Wisinska

Massage og fysioterapeut

Paulina begyndte at arbejde i forskellige offentlige og private massageterapi klinikker allerede i løbet af sin uddannelse. Hun har gennemført flere praktikforløb og var leder af en massage afdeling i en privat rehabiliterings klinik i Szczecin, Polen. Foruden NUUN Massage arbejder hun i nogle af de mest populære massageklinikker og wellness i København.

Læs mere om Paulina

Book Massage eller Konsultation