Vores Massage Klinik

NUUN Massage terapi holder til i klinik fællesskabet Ny Ellebjerg Fysioterapi i Valby.
Vi tilbyder en bred række massagetyper som spænder fra fra wellness og fysiurgisk massage til sports og dybvævs massage. For at afklare dine indledende massage behov anbefaler vi at vælge en konsultation med en af vore terapeuter i forbindelse med en prøvemassage.

Du er altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller kommentar. Vi glæder os til at se dig i Trekronegade 126K i Valby.

Mvh, NUUN Massage

Mød vores Terapeuter

Agata Zaremba

Agata Zaremba

Massage Terapeut

Agata er selvstændig massage terapeut og medejer af NUUN Massage. Hun har tidligere drevet egen massageterapi klinik i Warszawa, Polen. Ud over NUUN Massage arbejder hun også som massør med en af de mest populære Spa & Wellness i København. Hun elsker Dybvæv Massage og arbejder konstant på at udvide sin viden samt forbedre og udvikle sine færdigheder.

Paulina Wisinska

Paulina Wisinska

Massage-, og Fysioterapeut

Paulina begyndte at arbejde i forskellige offentlige og private massageterapi klinikker allerede i løbet af sin uddannelse. Hun har gennemført flere praktikforløb og var leder af en massage afdeling i en privat rehabiliterings klinik i Szczecin, Polen. Foruden NUUN Massage arbejder hun i nogle af de mest populære massageklinikker og wellness i København.

Book Massage eller Konsultation