Klassisk Massage

Massageterapi bruger en række forskellige teknikker til at manipulere dine led og blødt væv for at forbedre din krops generelle sundhed. Massage øger kroppens forsyning med ilt og næringsstoffer til dine muskler, hvilket hjælper med at frigive affald fra muskelvævet. Massage fremskynder også din krops egen naturlige evne til at helbrede sig selv.

klassisk-massage

Klassisk massage, også kendt som svensk massage, er terapiform, der er baseret på mere skånsomt pres end dyb vævsmassage og anvender et bredere udvalg af karakteristiske. Det anbefales til mennesker med høj følsomhed, i en periode med øget smerte, men også til sportsentusiaster, i mellem eller lige før konkurrencer - da muskelsårhed normalt relateret til dyb vævsmassage oftest ikke vises efter klassisk behandling. Klassisk massage øger den overfladiske kropstemperatur, slapper af stramme muskler, forbedrer blod- og lymfegennemstrømningen og påvirker derfor muskulaturenes tilstand positivt ved at forbedre ilttransport og metabolisme af muskelceller.

En undersøgelse udført af National Center for Complementary and Alternative Medicine og offentliggjort i The New York Times, fandt, at frivillige, der modtog en 45-minutters svensk massage, oplevede signifikant fald i niveauerne af stresshormonet cortisol samt arginin vasopressin-a hormon, der kan føre til stigninger i cortisol. Frivillige havde også stigninger i antallet af lymfocytter, hvide blodlegemer, der er en del af immunsystemet, og et løft i immuncellerne, der kan hjælpe med at bekæmpe forkølelse og influenza.

Fordele:
øger ilttransporten til muskler
forbedrer metabolismen af ​​muskelceller
forbedring af blod- og lymfecirkulation
lindrer stress
forbedrer fleksibiliteten

Book Massage eller Konsultation