Dybvæv Massage

Dybvævsmassage er en bestemt type massage, der er målrettet mod de dybe lag af sener, muskler og fascia i kroppen. Ved at fjerne vedhæftning og derfor lade de forskellige vævslag bevæge sig uafhængigt og glide over hinanden, fører DVM til frigivelse af en kronisk myofascial spænding.


Behandling forbedrer den generelle kropsholdning, frigiver rygstøttemuskler, hvilket resulterer i forlængelse af rygsøjlen og forbedrer funktionen af ​​det bløde væv.
Arbejde med dybt pres engagerer patienter, underviser i specifik vejrtrækningsteknikker, øger kropsbevidstheden. At frigive spænding indefra og ud i aktivt samarbejde med terapeut er langt mere effektiv og giver længerevarende fordele ved reduceret muskelspænding i kroppen end former for terapi, hvor patienten forbliver passiv til enhver tid. Oprettelse af lokale ændringer i kroppen fører til ændringer i systemisk spændingsfordeling, hvilket resulterer i systemisk, postural forbedring.

Dyb vævsmassage bruger hovedsageligt skråt pres, en kombination af forlængelse og tværfiberslag, anker og strækning, der frigør muskler fra indfangning. Vi arbejder i forskellige positioner på langstrakte muskler og sener, og engagerer aktive og / eller passive bevægelser langs heksestrækninger.
Afbrydelse i muskler, sener og ledbånd resulterer i dannelse af skræmmevæv. Dette væv adskiller sig naturligt fra andre - det har forskellige strukturer, lavere elasticitet. Arvæv dannes bortset fra helingsprocessen, og det kan resultere i visse ændringer i spændingsfordeling i individuelle muskler såvel som i sidstnævnte postural lidelser. Problemer i forbindelse med denne interne ardannelse kan løses ved hjælp af dyb vævsmassage. Behandling forbedrer elasticiteten af ​​de berørte elementer, udjævner strukturen, øger bevægelsesområdet.
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------

Fordele:
gør det muligt for sind og krop at berolige
lindrer stress
frigiver kronisk muskelspænding og fasciaspænding
gør bevægelse lettere
øger bevægelsesområdet i leddene
øger kropsbevidstheden

Book Massage eller Konsultation