Agata

Massageterapi var et naturligt karrierevalg for Agata . Hun har altid været en passioneret udøver af forskellige former for fysisk aktivitet - f.eks. ridning, cross fit, yoga. En blanding af ​​oplevelser, personskader og lidenskab for menneskelig krop og anatomi førte Agata til Deep Tissue Massage-skolen. Her fandt hun ud af, at udskifte skrivebords arbejde med massage terapi - og hun stortrives som massageterapeut den dag i dag. Agata tilbyder en omfattende viden om anatomi og biomekaniske bevægelsesmønstre sammen med holistisk forståelse af, hvordan krop og sind er nødt til at arbejde sammen for at opnå de bedste resultater under hendes massage behandlinger.

Hun vil med glæde vise og træne de korrekte åndedrætsmønstre sammen med dig, hun vil også give dig forslag og ideer til selvbehandling, som daglige rutiner for at holde din krop i form og sidst, men ikke mindst - vil guide dig ind i en tilstand af dyb afslapning under massagebehandlingen.

Uddannelse
Agata har gennemført Deep Tissue Massage-skolen, udviklet og certificeret af Deep Tissue Massages "stiftende fader" Art Riggs.

Karriere
Massageterapeut, medejer af NUUN Massage, tidligere ejer af egen massageterapi klinik i Warszawa - Polen, med yderligere erfaring fra populære klinikker og wellness-centre i København.

Terapeut kvalifikationer

  Certificeret Dybvæv Massageterapeut
  Klassisk Masør

 

Book Massage eller Konsultation